SOMBOR: U autobusu koji je vozio žene na posao migranti napravili HAOS!

MUP, ilustracija
Oglas

Prema saznanjima dopisnika, jutros nešto posle 5 časova autobusu koji je vozio grupu žena na posao, migranti su zaustavili i napravili pravu dramu.

Nakon takvog odgovora grupa je počela da lupa i udara autobus, sprema kamenice da bi nasilno nagrnuli udarcima

Snimci iz Somborske opštine od jutros 05:15 –  bus je vozio žene na posao. U kolutu je stao da pokupi radnice. Grupa migranata je htela ući u bus, vozač nije hteo da ih pusti, pa su pokušali da prevrnu bus. Za to vreme žene su bile u busu kad je skliznuo u šanac, one su izašle pošto su se uplašile da se ne prevrne.

Ubrzo je policija po pozivu stigla na teren i niko nije odgovorao.


Još jedan događaj – ovoga puta iz Beograda: Migranti kradljivci su dostavljaču ukrali dva mobilna telefona, nakon čega su ubrzo uhvaćeni i sprovedeni u policijsku stanicu. Kod njih je pronađeno, pred telefona, još kradenih stvari iz marketa i prodavnica gde su „akcijali“ tog dana. Policija je odradila svoj posao, a kada je stiglo do tužioca, sve je odbačeno prema rečima izvora. Telefoni su vraćeni vlasniku, a ukredene namirnice koje nisu prešle 30.000 dinara su ostale kod uhapšenih lica koji su nakon par sati pušteni na slobodn nakon što je tužilac odbacio bilo kakve osnove da se ova lica terete za kriminalne radnje.

 

Previous articleNapustio nas je Ivan Stojanović
Next articleSećanje na patrijarha Pavla koga je narod za života proglasio svecem