SNS proglasio ubedljivu pobedu i na ponovljenom glasanju, POKS ušao u SKUPŠTINU?

Oglas

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić rekao je večeras da je SNS na osnovu obrađenih 221 od 234 biračkih mesta na kojima je ponovljeno glasanje za parlamentarne izbore u Srbiji odnela ubedljivu pobedu sa 60,2 odsto osvojenih glasova.

On je na konferenciji za novinare saopštio da je SPS osvojila 11 odsto, a da je SPAS dobio nešto manje, a POKS nešto više glasova u odnosu na izbore održane 21. juna.

POKS u Skupštini?!

Izborni štab Koalicije „Za Kraljevinu Srbiju“ saopštio je večeras da je prema podacima sa 75 odsto obrađenog materijala sa 234 biračka mesta gde su se ponovili izbori, ta koalicija osvojila 3,06 odsto glasova i stekla pravo na osam poslanika u Skupštini Srbije.

Nosilac liste te koalicije Žika Gojković izjavio je da je danas veliki dan i da su monarhisti ušli u Skupštinu Srbije, prvi put posle 75 godina.

„Za samo tri godine, uspeli smo da izrastemo u četvrtu političku snagu u Srbiji i to je ogroman uspeh“, rekao je Gojković i naveo da koalicija od prve sednice Skupštine Srbije počinje borbu za „obnovu suverene, ustavne, parlamentarne Kraljevine Srbije“.

Previous articleRaskinuli Milena Radulović i Radovan Vujović posle pet godina zabavljanja
Next articlePešić dobio otkaz u Barsi