SMAJLIJI poboljšavalju seksualni život?!

Ilustracija
Oglas

Ljudi koji češće koriste „smajli“ na mobilnim telefonima i društvenim mrežama lakše uspostavljaju odnose sa drugim osobama ali imaju i kvalitetniji ljubavni život.

Zaključak je izveden na osnovu rezultata dve studije. U prvoj su analizirani podaci istraživanja u kome je učestvovalo 5.327 Amerikanaca, od 18. do 94. godine, bez emotivnog partnera. Pokazalo se da 28 odsto ispitanika redovno koristi smajlije. Tri odsto bar jednom šalje ovaj simbol u svakoj poruci, a dva i po odsto više puta prilikom SMS komunikacije.

Rekli su da „male žute osmehe“ koriste kako bi porukama dali veći lični pečat, lakše izrazili osećanja i saopštili nešto brže. Osobe koje su češće slale smajlije išle su na više ljubavnih sastanaka i bile seksualno aktivnije poslednjih godinu dana.

Druga studija je obuhvatila manju internet-anketu u kojoj su učestvovale osobe starosti od 18. do 71. godine. A pokazala je da redovna upotreba smajlija vodi ka češćem seksu, što podrazumeva i više seksualnih partnera tokom protekle godine.

 

Autor: novosti

Previous articleNađeno telo muškarca nestalog na Fruškoj Gori
Next articleRASKOL U GRUPI LEGENDE: Do juče punio halu, sad mu zabranili da PEVA!