SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO REGION: Godinama silovala i seksualno zlostavljala svog sina!

Pixabay

Na oko pet godina zatvora (preciznije četiri godine i 11 meseci) osuđena je 47-godišnja majka koja je počinila dva kaznena dela nad vlastitim dečakom.

Ona je osuđena zbog silovanja deteta koji je imao nepunih osam godina i desetak godina kasnije za polno uznemiravanje istog deteta koje je tada imalo više od 15 godina.

Slučaj je otkriven 2018. godine, kada je “majka iz pakla” završila u istražnom zatvoru na 50 dana.

Kada je izašla iz zatvora, određena je mera opreza zabrane kontaktiranja sa sinom.

Ubrzo je podignuta optužnica, a danas je Županijski sud u Splitu osudio 47-godišnjakinju prvenstveno na osnovu psihološkog veštačenja.

Kako za krivična dela nije bilo neposrednih očevidaca, tek nekoliko posrednih svedoka, ključnim su se pokazali razgovori veštaka s traumatizovanim mladićem.

Stav veštaka, koji je sud prihvatio, je da su se grozne stvari zaista odigravale, kao i da ništa nije izmišljeno…

Opis zločina u presudi je šokantan.

Prema presudi, prva zlostavljanja događala su se 2007. i 2008. godine kada je dečaku, uprkos njegovom negodovanju i odgurivanju, skidala odeću i stavljala njegov polni organ u usta.

Desetak godina kasnije, tokom proleća i leta 2018. godine, u desetak navrata ga je prisilila na polne odnose, preteći da će ga fizički kazniti, ali i da će ga oterati iz porodičnog doma.

Iako nije bila na objavi presude, tokom suđenja se branila izjavama kako je sve izmišljeno, odnosno kako je sina na sve nagovorio njen bivši suprug od kojeg se razvela pre 15-ak godina.

Danas punoletni mladić ne živi s njom.

(Mondo/Index)

Link ka originalnom izvoru ovde