Skinula se gola do gaća: ’63 mi je i imam unuke, a prilaze mi mladići…’

Lesli Fitnes baka

Lesley Maxwell (63) nije tipična baka. Ona je ovisnica o fitnessu, a na figuri, koju održava već 40 godina, pozavidele bi joj i neke upola mlađe žene. Decenijama je gradila svoju fit formu, a još uvek trenira, i više nego pre, prenosi Metro.

Stalno joj prilaze mlađi muškarci

Svoje neverovatno telo ova baka troje unučadi pokazuje na svojem Instagram profilu, gde ima više od 27.000 pratilaca, te dokazuje da su godine zaista samo broj.

Lesley je na društvenoj mreži podelila mnogobrojne teške fitness izazove, uključujući čučnjeve u štiklama.

Otkrila je kako joj često prilaze muškarci koji su i nekoliko decenija mlađi od nje, što joj, kaže, pomaže da se oseća bolje i lepše. S fitnessom je započela u četrdesetima, kada je na televiziji videla žensko takmičenje u toj disciplini.

Kada je odlučila postati lični trene, imala je već 48. godina, a samo godinu dana kasnije, Maxwell je osvojila prvo mesto na fitness takmičenju. U proteklih 15 godina osvojila je prva mesta na čak 30 takvih takmičenja.

Lesley je izgled i formu postigla redovnim vežbanjem, koje praktikuje pet puta nedeljno. Nije na dijeti, već se usredsredila na konzumaciju hrane s visokom nutritivnom vrednošću, s puno proteina i masnoća.

Izvor: novenovosti.com