Skandal u Vrdniku: Dečaci ukrali punu kutiju sa novcem prikupljanim za operaciju bolesne devojčice

Foto Twitter - Srđan Trivić - Printskrin

Dva dečaka ukrala su novac u jednom objektu u Vrdniku koji je bio namenjen za lečenje bolesne devojčice. Na snimku koji je podeljen na društvenim mrežama, a na kom se vidi da se krađa desila pre dva dana, vide se dva dečaka uzrasta oko 12 godina kako uzimaju kutuju sa dobrobovoljnim prilozima građana.

Najpre su, kako su kamere zabeležile, oklevali da li da uzmu kutiju sa novcem ili ne. Prvo su se odmakli, da bi se posle nekoliko trenutaka vratili i odneli punu kutiju novca. Ovaj potez maloletnika izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Osoba koja je podelila snimak krađe na Tviteru, napisala je:

– Nemam komentar. Pokušavam da napišem tvit već pola sata. Vrdnik, dobrovoljni prilozi za operaciju jedne devojčice. Toliko.

On je zatim, kako se vidi među komentarima, naveo da je reč o turistima.

– Plodovi razgradnje društva na svim nivoima, cele generacije odrastaju uz blagoslov laži i prevare… Postali smo lopovska nacija.

– Nevaspitani roditelji, nevapsitana deca, društvo zasnovano na nezdravoj osnovi razvija se u veliku bolest. Srbija je teško bolesna.

– Nije Vrdnik Tokio da se ne zna ko su i čiji su. Metlu, motiku i grabulje u ruke mami tati i njima pa da čiste po Vrdniku dok ne vrate pare x 100 – samo su neki od mnogobrojnih komentara na snimak koji je objavljen na društvenim mrežama.

UOBIČAJEN VIKEND? Devojke u suknjicama se kotrljale po kolovozu Novog Sada (VIDEO)

(Telegraf.rs)