SKANDAL TRESE POLITIČKU SCENU U SRBIJI: PROCURELE PORUKE OŽENJENOG SRPSKOG POLITIČARA!

Pixabay

Darko Simić, blizak saradnik aktuelnog lidera Demokratske stranke, 22-godišnjoj Katarini D. navodno je slao svoje gole fotografije, tražio joj da se fotografiše i da mu šalje snimke.

Darko Simić, sekretar Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) i blizak saradnik aktuelnog predsednika Zorana Lutovca, navodno je seksualno uznemiravao svoju stranačku koleginicu Katarinu D. (22) i slao joj brojne vulgarne poruke, u koje je Kurir imao uvid, piše na portalu Mondo.rs

Katarina D. tvrdi da joj je Lutovčev saradnik u više navrata tražio da mu šalje obnažene fotografije – pisao je: „Slikaj mi, pliz, tangu i brus pred krevet“, tvrdeći da će mu tako „podići energiju za kampanju“!

Naime, on je Katarini slao neumesne poruke, u kojima joj je tražio da mu šalje provokativne fotografije.

**FOOTOGRAFIJE DOPISIVANJA POGLEDAJTE OVDE

Prenosimo vam samo neke od poruka:

„Ala neko forsira grudi u poslednje vreme“

„Daj pusti mi sliku nešto više ovde… za druga tvog. Znaš da je sve među nama. A i da dobijem jaču energiju za kampanju sad. Sad mi treba dodatni gas.“

„Nećemo slati lice, samo po jednu. Poslaću ja prvi skroz da vidiš… ajde po jednu. Pa mi smo drugari i stranački… a i ovako, pliz.

Kako se može zaključiti iz jedne od poruka, njega je otkrila i žena.

„Žena mi je pročitala poruku koju sam ti pustio na Instagramu. Blokirao sam te na Fejsbuku i Instagramu, da znaš.“

Uprkos tome što poruke jasno pokazuju da je Simić uznemiravao Katarinu, on je na pitanje novinara odgovorio da Katarinu ne poznaje.

 

(Mondo.rs/Kurir.rs)