SKANDAL SRPSKE MISICE! POZIRALA PORED ALBANKE, PA POKAZALA DVOGLAVOG ORLA

Oglas

Društvene mreže su se usijale zbog iznenađujuće fotografije srpske Misice Interkontinentala Valentine Petrović, koja se vidi kako nasmejana pozira sa misicma Albanije, Crne Gore i takozvanog *kosova.

I to ne bi bilo čudno, da na fotografiji koja se deli na mrežama, sve četiri devojke ne pokazuju znak albanskoj dvoglavog orla!

Na društvenim mrežama pojavile su se šokantne fotografije srpske misice interkontinental Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

Za prve dve to nije čudno – jedna je iz Albanije, a druga Albanka s Kosmeta. Treća je Crnogorka Una Mugoša. Ali, u komentarima mnogi pozivaju srpsku misicu da objasni zbog čega je uradila isto što i one.

Naime, na Instagram stranici „Bunt.sveSrbija“ objavljene su dve fotografije na kojima se vidi kako srpska misica rukama pravi dvoglavog orla – potez kojim već godinama Srbe provociraju fudbaleri Šaćiri i Džaka, ali i pevačice Rita Ora i Dua Lipa. Simbol dvoglavog orla je provokacija Srba idejom tzv. velike Albanije.

„Devojka skroz levo, Valentina Petrović. Predstavnica Srbije? Ne, predstavnica bezglavlja“, piše u opisu fotografije.

Podsetimo, misice se nalaze u Šarm el Šeiku, gde se održava Izbor za Mis Interkontinental. Pogledajte spornu fotografiju, Valentina je devojka skroz levo na slici:

 

 

Šta se zapravo dogodilo?

Frontina Gaši, Mis Interkontinental Albanije, oglasila se nakon što je fotografija na kojoj srpska misica Valentina Petrović sa njom pokazuje dvoglavog orla, simbol takozvane „velike Albanije“, a koja je napravila pometnju na mrežama.

Naime, spornu fotografiju je objavila upravo Frontina, a ubrzo se javnost obrušila na Valentinu. Naša predstavnica je potom u svom oglašavanju poručila da se izvinjava, da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj devojke sa kojima je pozirala „namestile kako da stavi ruke“.

Međutim to nije istina!

Međutim, Frontina Gaši je navela da Valentinu niko od njih nije naterao da to uradi.

„Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla i to svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile“, kazala je predstavnica Albanije i dodala da su na još jednoj fotografiji, koja je nastala u spavaćoj sobi, takođe pokazale tri prsta, jer ih je i tada Valentina zamolila da naprave sliku.

Sramota….

Previous articleKoliko su u avgustu zarađivali Šiđani?
Next articleVojnički trik da zaspite u roku od dva minuta