SKANDAL NAD SKANDALIMA: Svetsko prvenstvo u BOKSU u SRBIJI gde se NE POŠTUJE USTAV?! – Hoće li neko odgovarati za ovo?

Oglas

Svetsko prvenstvo 2021. godine u boksu održaće se u Beogradu, od 24. oktobra do 6. novembra.

Pored toliko najava, bombastičnih najava o dolazku najvećih svetksih zvezda iz bokserskog sveta i popularnih ličnosti….sve to da na kraju vide državne granice Srbije koje nemaju veze s vezom.

Naime, procurila je fotografije kako će izgledati medalje na ovom Svetskom prvenstu a prikazana je mapa Srbije bez srpske pokrajine Kosova i Metohije.

Zamislite srpskog boksera koji osvoji medalju u poljubi granice Srbije na kojima nema Kosova i Metohije. Zamislite granicu Srbije bez Kosova i Metohije…To mogu oni samo koji žele tako nešto da vide. Srbi ne žele.

Postavlja se pitanje ko je koordinisao ovim planom i da li će odgovarati za nepošovanje Ustava kao i pogrešno tretiranje srpskih državnih granica.

Ili će ovo biti još jedna stvar u nizu koja se „pušta niz vodu“ kao što se tiče svih stvari koje se vezane za svetu srpsku zemlju na jugu…


Podsetimo…

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je da će predstojeće svetsko prvenstvo u boksu, koje će biti održano u Beogradu, radom Vlade Srbije, predsednika Aleksandra Vučića i Bokserskog saveza Srbije „biti zapamćeno“, kao i da će nagradni fond na takmičenju biti najveći u istoriji tog sporta.

 

 

(Vojvodina INFO)

android aplikacija
Previous articleKRIZNI ŠTAB DONEO ODLUKU: Uvode se COVID propusnice u Srbiji!
Next articleDok je žena spavala METEORIT joj uleteo u krevet (VIDEO)