Skandal na venčanju: Kum „ukrao“ ženu mladoženji i pred svima rekao da je voli

vencanje
Foto: Image by ANURAG1112 from Pixabay
Oglas

Zanimljiva ljubavna priča Deziri Vajt obišla je ceo svet. Naime, ova 32-godišnjakinja iz Ilinoisa u SAD-u razvela se od muža i udala za svog prijatelja Brajanta koji je bio kum njenom bivšem mužu na njihovom venčanju. Brajant joj je tada, pred svima, rekao kako je zaljubljen u nju, piše Njujork Post.

– Sećam se prvog trenutka kada sam video Deziri. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora biti moja. Ona je najlepša osoba koju sam ikad video u svom životu. Ona je najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Nikad nisam sreo nikoga poput nje. Onda sam saznao da već ima dečka i znao sam da moram da pronađem način da je dobijem, ali onda sam upoznao i njenog dečka (sad već bivšeg supruga) i postali smo prijatelji. Volim vas oboje. Čestitam – prepričala je Deziri Brajantov govor dok je kao kum nazdravljao svom najboljem prijatelju na venčanju 2010. godine.

Dodala je i da je nakon njegovog priznanja u sali s 200 ljudi zavladala tišina, a njoj je bilo veoma neprijatno.

– Brajant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji i sve su radili zajedno- ispričala je Deziri i dodala da nikada nije gajila nikakva osećanja prema Brajantu kojeg je upoznala u srednjoj školi.

@desiree.white We still makes fun of him for it #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedy #couplescomedy #marriage #crazy #marriagehumor #fypシ #foryouu ♬ Crazy – Patsy Cline

Kazala je da se tačno seća njegovog pogleda kada je video u venčanici i da je tako nikada pre nije pogledao. Brajant se navodno napio na venčanju, a potom joj javno priznao ljubav. Iste večeri, Deziri je zaplesala s Brajantom. Dok su plesali, pitao je zašto mu nikada nije dala priliku.

Njegovo priznanje, Deziri je kasnije pravdala činjenicom da je samo bio pijan i nije znao šta govori. Međutim, kad je njen brak nakon godinu dana polako počeo da se raspada jer je njen muž usvojio potpuno drugačije navike, njen odnos s Brajantom je iz prijateljskog prešao u ljubavni.

Tokom njenog razvoda bio je uz nju i tešio je, a u jednom trenutku na njeno iznenađenje je i poljubio.

– Došlo je niotkuda. Kada me poljubio… Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osećala sam se dobro i prirodno – prisetila se Vajt.

@desiree.white He was wrong #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #marriage #bestfriend #comedy #couples #fypシ #foryouu ♬ BRENT MORGAN What Dreams Are Made Of – Brent Morgan

Nakon godinu dana njihove veze zatrudnela je s njihovim prvim sinom, koji sada ima devet godina, a par se venčao 2012. Danas imaju četvoro dece i presrećni su.
android aplikacija
Previous articleU Savi pronađeno telo muškarca koji je nestao pre dva meseca: Prijatelji se opraštaju od Hrvata
Next articleŠta nas čeka u budućnosti: Moguća ova tri scenarija o pandemiji