Sinoć otvoren No Sleep festival – Main bina u Hangaru kod luke Beograd

Exit Photo Team

Drugo izdanje No Sleep Festivala koji se u produkciji EXIT tima ovog vikenda održava na 11 lokacija širom Beograda, došlo je do polovine svog 48-časovnog formata. Apsolutni vrhunac prve noći i dana tokom kojih je nastupilo više desetina izvođača, publika je doživela u kompletno rasprodatom Glavnom Hangaru u Luci Beograd gde je zvezda večeri očekivano bila Amelie Lens.

 

Miljenica domaće publike okupila je skoro 7.000 posetilaca, od kojih je gotovo njih pola u Beograd došlo iz oko 40 zemalja sveta. Sa njom su još nastupale tehno zvezde nove generacije, rezident berlinskog kluba Berghain Kobosil, ali i nova belgijska zvezda Farrago, kao i popularni duo Joyhauser čiji hitovi odjekuju najvećim festivalskim pozornicama proteklih godinu dana.

NoSleepFest, VojvodinaInfo/Exitphototeam

Domaću podršku pružila je Sugar Lobby, a nastupe u Luci Beograd pratila je produkcija rezervisana samo za najveće svetske festivale elektronske muzike.

 

Pored glavne lokacije, No Sleep atmosfera obuzela je i brojne beogradske klubove kao što su  Drugstore, 20/44, half, Mladost, Gadost, Gajba, Taman, Dot, Yugovynil…

Drugstore je sinoć ugostio vatrenu hip-hop žurku uz nove zvezde trap scene, među kojima je trenutno najpopularniji mladi hitmejker na Balkanu Klinac.

Nastavak provoda u klubu Drugstore bio je u znaku sirovog techno zvuka, jer su za aftere bili zaduženi berlinska techno senzacija VTSS, ali i vodeći regionalni producenti u b2b setu, Lag i Forest People, kao i Human Rias.

Centralni spektakl i večeras je rezervisan za Luku Beograd i Glavni Hangar

Čitava atmosfera će proći u znaku proslave 20 godina legendarnog britanskog kluba fabric, te će u to ime da nastupe Bicep DJ set, Mind Against, Anastasia Kristensen, Anna Wall i Terry Francis. U kultnom klubu Drugstore za afterparty pobrinuće se vedeta poznatih All Day I Dream žurki YokoO, kao i Bokee i Popi Divine. U half stižu dobro poznata imena među kojima su Djedjotronic, Chorbika b2b Bagheera i drugi, dok se zarazni setovi očekuju i u klubovima 20/44, Dot itd.