ŠEST PENALA na jednom meču Prve lige u Novom Sadu (VIDEO)

Foto: Screnshot youtube
Oglas

U okviru 18. kola Prve lige Srbije u Novom Sadu, na stadionu „Karađorđe“ sastali su se ekipe Kabela i Metalca.

Utakmica je protekla u znaku glavnog sudije Miloša Đorđića koji je dosudio šest penala i uz to dao dva crvena kartona. Crvene kartone su dobili pomoćni trener Metalca Luković, i u 60. minutu drugi žuti karton je dobio štoper Kabela Faruk Bihorac.

Penali su počeli od 22. minuta kada je Aleksandar Katanić (Metalac) iskoristio prvi jedanaesterac. Onda je u 36. minutu Đorđić drugi put pokazao na “belu tačku”. Ovog puta je golman domaćih Vukliš odbranio šut Katanića. To je bio tek početak… U 44. minutu je dosuđen penal za Kabel, a Zoran Karać je bio siguran izvođač za 1:1. Rezultat sa kojim se otišlo na pauzu u poluvremenu.

Desetak minuta nakon crvenog kartona za štopera Kabela Bihorca usledila je nova serija penala. Tačnije u 73. minutu je Kabel preokrenuo, siguran je bio Predrag Govedarica. A, onda u 88. minutu novi penal.

Čuvar mreže gostiju Šćekić je odbranio kazneni udarac Govedarice, da bi sudija odlučio da ga ponovi. Razlog je bio taj što se čuvar mreže kretao na gol-liniji. Novi, šesti jedanaesterac je izveo Stefan Petrović i tako postavio konačan rezultat meča… Pogledajte kako je to sve izgledalo.

Previous articleDIJABIH 2019 – DONJI VAKUF
Next articleSEZONA SLAVA JE POČELA: Evo saveta da vam nameštaj ne upije miris DIMA OD CIGARETA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here