Sergej Trifunović PRETUČEN u Beogradu

Printscreen/Youtube/pravda.rs
Lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut je danas ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj tokom sakupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Kako je za „Blic“ rečeno u PSG-u, Trifunoviću je prišao prolaznik i nakon kratke verbalne rasprave udario ga je pesnicom u glavi.

Trifunović je u izjavi za Al Džaziru opisao kako došlo do incidenta u Knez Mihailovoj ulici.

Kaže ko je kupio ovaj šator, ja mu kažem Vučić, on kaže: „Da, da, Vučić, znamo da je Vučić“, ja rekoh: „Ali, Đilas je platio ozvučenje“… Kaže on: „Nemoj ti meni…“ ja sad provalim da je čovek zaista ozbiljan i kažem: „Pozdravite Vašu gospođu majku“. To je zaista sve što sam rekao. I sledi takav udarac, ja skačem na njega, moji me drže… I onda drugi čovek prolazi biciklom, ali to je čovek koji već tri dana dolazi ovde i baca najgore moguće uvrede, koji na mene vadi šrafciger. Ceo narativ koji deo opozicije koja je u bojkotu, upućuje ka nama, da smo prodani Vučićevi plaćenici, rade isto ono što radi Informer Dragana Vučićevića i Pink Željka Mitrovića, oni crtaju mete na našem čelu i onda dolazi do ovakvih slučajeva – rekao je Sergej Trifunović u izjavi za „Al Džaziru“.