SEKS NA BALKONU ZAMALO BIO KOBAN – Žena pala sa visine tokom strasnog odnosa

Oglas

Nesrećna žena je bila usred seksualnog odnosa u trenutku kada je skliznula sa ivice terase stana u Tajpeju. Pala je na krov automobila i povredila se.

U Tajpeju se dogodila potpuno bizarna nesreća kada je polugola žena pala sa balkona na krov automobila tokom intimnih odnosa. Kako bi zlo bilo veće sve je snimila obližnja nadzorna kamera.

Nesrećna žena je bila usred seksualnog odnosa u trenutku kada je skliznula sa ivice terase stana u Tajpeju. Ona je potom pala na krov parkiranog automobila i propala kroz njega.

Bizarnu nesreću, koja se dogodila 5. septembra, uhvatile su CCTV kamere. Na snimku se vidi neprijatan trenutak u kojem žena pada na crnu limuzinu parkiranu ispred stambene zgrade.

Pad je bio stravičan, da je na krovu automobila ostalo ogromno ulubljenje, piše San.

Žena koja je pala bila je samo u majici i donjem vešu, a šorc joj je visio sa jedne noge. Nekoliko trenutaka nakon pada, žena se u agoniji vrtela i trljala leđa. Očigledno je bila u teškim bolovima. Kada se sabrala i spustila sa automobila, njen partner je bio tu bez majice kako bi je prihvatio, poljubio i zagrlio.

Par je morao da plati odštetu za lom napravljen na automobilu koji pripada čoveku iz komšiluka.

 

(MONDO)

Previous articleTraži se ubica vlasničkog psa sa Klise, pucao u njega iz vatrenog oružja
Next articleSremska Mitrovica: Tokom vikenda od 444 prekršaja, 57 pijanih vozača!