SANJALI STE BIVŠU LJUBAV? Evo šta to može da znači

Nije kao da želite da se vrate, ali ipak ste i preplakali, bacili sve stvari koje vas podsećaju na vas dvoje, prošli kroz fazu pisanja pod dejstvom alkohola i nastavile dalje kada vam bivši dolazi u san.

Ukoliko ste trenutno u vezi i sanjate bivše, možda vam je trenutna veza u nekoj vrsti krize pa vam ti snovi pomažu da prevaziđete stresnu stvarnost.

To što vam se nekadašnja ljubav i partner javljaju u snovima može da bude samo podsetnik kako ste se nekada nekome dali i pokazali najlepša osećanja kojaljudsko biće može da ima prema nekome. Bivši se u snovima javljaju najčešće zbog nedovršenih poslova. Psiholog specijalista za analizu snova i veza u Filadelfiji doktorka Marion Rudin Frank otkrila je da su snovi veoma intimna stvar, ali da nikada nisu nasumični. Svaki od njih je prikaz onoga sa čime se borite na javi i zbog toga ima previše značenja. Ovo su samo neka od najčešćih.

Nešto vam nedostaje u životu – nedostaje vam intimnost u stvarnosti pa se vraćate osobi sa kojom ste to imali.

Potrebna je mala pomoć vezi u kojoj ste sada – moguće je da se borite sa nekim problemom u trenutnoj vezi.

Neka sitnica vas je podsetila na bivšeg partnera – čak i miris istog parfema može da vas vrati nazad u prošlost.

Nedostaje vam samopouzdanja – neki deo vas još nije u potpunosti siguran od raskida.

Nerviraju vas drugi ljudi – verovatno imate neka negativna osećanja prema bivšem, pa kada vam opet neka osoba probudi takva osećanja, vi sanjate bivše.

Nedostaje vam bivši ili neki dobar deo veze – iako je veza završena, nije čudno da vam osoba ili nešto njeno nedostaje.

Potrebno vam je malo više intimnosti – ako sanjate da se ljubite ili imate seks sa bivšim, možda vam upravo to i nedostaje u stvarnosti

Sanjate da imate decu sa bivšim – deca predstavljaju kreativnost u snovima i ideje koje rastu, zato to i nije tako loše.

Nalazite se u fazi zaceljenja – možda sanjate kako vam se bivši izvinjava i moli vas za oproštaj zbog toga što vam je uradio pa vas to može radovati jer konačno nastavljate dalje.

Još imate osećanja prema njemu – često ljudi sanjaju kako nastavljaju da žive srećan život sa bivšim partnerom pa to znači da još niste raskrstili sa njim i vašim osećanjima.

Autor: Superžena.b92.net