Samohrana majka poslala poruku poznatom glumcu, njegov odgovor ju je šokirao

Ešton Kučer, Foto: CdM

Kada je poslala poruku jednom od najpopularnih glumaca Eštonu Kučeru, samohrana majka Monika Gutijezer nije pomislila da će uopšte dobiti odgovor. Glumac je poruku pročitao, a onda je usledilo pravo iznenađenje za majku i njenog sina.

Monikin 13-ogodišnji sin je član trkačkog kluba u Teksasu. Nakon što se jedan od dečaka iz tima povredio jer nije imao odgovarajuće patike, ona je odlučila da pošalje poruku poznatom glumcu.

„Da sam im sama mogla kupiti patika, učinila bih to„, ispričala je za CNN. S obzirom da to da je samohrana majka i ima ograničena sredstva nije bila u mogućnosti za tako nešto.

Ubrzo je dobila mejl od jednog od glumčevih predstavnika i u odgovoru je upitana koje veličine patika dečaci nose. U početku nije bila sigurna da li je možda reč o šali.

„Nisam puno razmišljala o tome je li to istina ili me netko zeza, ali nisam mislila da će išta biti od toga“, ispričala je Monika.

Šokirala se kad su nedelju dana kasnije stigle patike za ceo tim, a Ešton to nije ni spomenuo na društvenim mrežama.

„Mislim da za njega to nije bila velika stvar, samo je hteo napraviti nešto lepo za decu. Nisam očekivala da će se to dogoditi, ali jako sam zahvalna. Samo bih mu htela zahvaliti za sve što je učinio“, zaključila je ona.

izvor: Index.hr

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here