„ŠAJKAŠI“ ŽABALJ – MEMORIJALNI TURNIR „NIKOLA DROBAC“ 2019.

Oglas

Memorijalni bokserski turnir „Nikola Drobac“ održan je u dane vikenda u sportskoj hali u Žablju.Ovaj 6.po redu memorijal okupio je boksere iz klubova sa teritorije Vojvodine,Beograda i Južne Srbije,a domaćin i organizator bio je bokserski klub „Šajkaši“ iz Žablja.

Bokseri su ukrstili rukavice u sledećim kategorijama: pioniri,juniori,mladi,ženska kategorija i seniori.Boje bokserskog kluba „Šajkaši“ branili su: Tubić Miloš,Tatarski Ognjen,Tatatrski Luka,Mijatov Đorđe,Velemir Zoran,Štrboja Emil,Vojvodić Dušan, Zeremski Branko i mlada dama Pekez Milica. Takmičarkama Zekić Jeleni i Matović Jeleni nije bilo moguće pronaći takmaca u regionu.

Na samom početku borbi videlo se da će ljubitelji ove plemenite veštine uživati u kvalitetnom boksu.Od najmlađih,pa sve do najiskusnijih takmičara,prštalo je od želje za pobedom,bokserske veštine i fer-plej ponašanja.

Ovaj memorijal bio je i odlična provera za boksere iz bokserskog kluba „Šajkaši“,a u duelima sa gostima ostvarili su odličan rezultat,jer su većinu borbi dobili,a Tubić Miloš je svoju borbu dobio prekidom u 2.rundi.

Posle održanih borbi,najboljima uručene su medalje,pehari i zahvalnice. Organizator ovog 6.po redu bokserkog turnira posebno se zahvaljuje opštini Žabalj,Sportskom savezu opštine Žabalj,JU Sportski objekti Žabalj,svim pojedincima i privrednim subjektima sa teritorije opštine Žabalj,a koji su podržali organizaciju ovog memorijalnog turnira.

Ovaj sportski događaj sproveden je pod pokroviteljstvom i uz podršku opštine Žabalj.

 

Previous articlePredstavljena nova generacija Škode Oktavija (FOTO)
Next articleBEGEČ: Žena teško povređena prilikom prevrtanja automobila