Sahranjen Mihailo Miša Janketić

Proslavljeni srpski glumac Mihailo Miša Janketić (81) sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Mihaila Janketića su se oprostili njegovi prijatelji iz rodnog mesta u uverenju da će aplauzi njegove publike u Tomaševu i Beogradu trajati iako je njegovo srce prestalo da kuca.

Okupljene na Novom groblju pozdravio je Janketićev sin Marko, zahvalivši im što su došli da isprate njegovog oca.

Sahrana je počela u 15 časova, a prethodno od 12 časova od velikog glumca na komemoraciji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu oprostile su se njegove kolege, prenosi Tanjug.

Glumac Vojin Ćetković pismom se poslednji put oprostio od Miše

Glumac Vojin Ćetković je pismom zahvalio „svom ocu i prijatelju“ za svaki minut poroveden na sceni, na setu, u bifeu, što mu je dozvolio da sedi u fotelji naspram njegove, što ga je vodio po sceni JDP-a, jedinom velikom glumcu koji je dolazio da gleda klince kako bi od njih učio.

Hvala ti za sve ono gde sam te gledao i slušao, za ludačku snagu i prkos, hvala ti što si me naučio da ništa nije pogrešno ako služi pravom cilju. Putuj, kneže, i pozdravi nam one gromade kojima ideš. Vidimo se prijatelju, ako zaslužim tvoje društvo„, oprostio se Ćetković, piše na portalu b92.net