RUMA: Doček Pravoslavne Nove godine

SHARE
Doček Pravoslavne Nove godine
Doček Srpske Nove godine, Srbija
Opština Ruma i Kulturni centar „Brana Crnčević“ i ove godine na Gradskom trgu u Rumi organizuju doček Pravoslavne Nove godine.

Publiku će zabavljati mladi pevači popularne domaće muzike, Milan Dinčić Dinča i Tamara Milutinović. Doček počinje u subotu 13. januara od 21 čas.

Rumljani su već navikli da svaku Pravoslavnu novu godinu dočekuju na trgu uz bogat muzički program, a posebno su zadovoljni što se iz godine u godinu smenjuju različiti muzički žanrovi.

Na konferenciji za medije koja je povodom proslave Srpske Nove godine održana u Gradskoj kući, pevačica Tamara Milutinović, najavila je odličan provod u novogodišnjoj noći koji će prirediti zajedno sa kolegom, Milanom Dinčićem.

Kao i svake godine u organizaciji događaja učestvuje Opština Ruma sa KC “Brana Crnčević“, koji će se pobrinuti da doček bude ispraćen i vatrometom u ponoć.

Organizatori programa, obaveštavaju građane da će posebna pažnja biti posvećena i bezbednosti publike na koncertu, zbog čega će biti zabranjena upotreba bilo kakvih pirotehničkih sredstava.