Rostov na Donu i zvanično nova destinacija Er Srbije

Er Srbija - a320 aircraft plane airbus jet

Usled velikog interesovanja putnika iz regiona i Ruske Federacije, Er Srbija u narednom periodu planira da saobraća ka četiri destinacije u Ruskoj Federaciji.

Er Srbija će tokom maja pojačati frekvenciju letenja ka Moskvi, pa će na ovoj liniji leteti sedam puta nedeljno, dok će u junu obnoviti saobraćaj do dve destinacije do kojih su letovi bili obustavljeni usled pandemije koronavirusa – 4. juna do Krasnodara i 8. juna do Sankt Peterburga. Nacionalni avio-prevoznik će 4. juna uspostaviti i letove do potpuno nove destinacije u svojoj mreži – Rostova na Donu, do kojeg će saobraćati dva puta nedeljno. Avio-karte za sve navedene letove su već u prodaji, saopšteno je iz kompanije.

Srpska nacionalna avio-kompanija prema Moskvi trenutno saobraća šest puta nedeljno, a u planu je da od 13. maja na ovoj ruti leti sedam puta nedeljno. Er Srbija će na taj način omogućiti najjednostavniju konekciju ruske prestonice sa popularnim crnogorskim primorjem, kao i snažnu vezu za putnike iz regiona ka Moskvi i obratno. nova destinacija Er Srbije.

 

(eKapija.com)