Roditelji ogorčeni: Učiteljica tražila da joj svako dete pokloni 1.300 dinara za Božić

škola
Image by 14995841 from Pixabay
Oglas

Neki roditelji vole da daju poklone učiteljima svoje dece tokom bilo kog praznika, iako to nije obavezno. Uglavnom se radi o nekoj sitnici, poput kafe ili bombonijere, ali jedna majka ostala je šokirana zahtevom učiteljice njene ćerke, prenosi Mirror.

Naime, ova učiteljica tražila je da joj svako dete pokloni 10 funti (1380 dinara), što bi je dovelo do iznosa od 150 funti (preko 20.000 dinara) ako bi svi učenici, njih 15, dali novac. Kada su je roditelji pitali šta će uraditi s tim novcem, ona je rekla da je već izabrala svoj božićni poklon – dizajnerske cipele.

Ovaj nesvakidašnji zahtev s razlogom je izazvao bes kod roditelja učenike i jedna majka ga je podelila na forumu za roditelje Mumsnet. Pitala je druge roditelje za savet jer ona, kako je priznala, ne zna kako da postupi u vezi s zahtevom učiteljice.

„Jedna majka iz razreda drugarica je s ovom učiteljicom i ona je pokrenula akciju za ovaj poklon, iako je bilo mnogo primedbi i negativnih reakcija. Međutim, roditelji žele da zaustave njen plan kupovine dizajnerskih cipela. Nisam sigurna s kim da se složim. Uvek sam za to da se kupuju stvari učiteljima i ne razumem zašto ne bi dobila ono što stvarno želi, a ne samo šoljicu za kafu. S druge strane, stvarno nije u redu od nje da traži ovakve stvari“, napisala je na forumu.

Mnogi roditelji brzo su reagovali na njenu objavu i otkrili kako je sve ovo pogrešno. „Bezobrazno! Kako uopšte može da traži ovo?“ napisala je jedna majka, dok se druga složila: „Traži stvarno previše novca, naročito za godinu u kojoj se svi mučimo.“

Prestanite sa ovim stvarima i otvoriće vam se vaš put do ljubavi

android aplikacija
Previous articleEvo kako da postavite slavski sto, svi će se oduševiti
Next articleIsplata redovne i privremene novčane naknade za novembar