Rekordan broj medalja za KK “Hajduk” Kula

SHARE

Karatisti Hajduka iz Kule su odlično počeli novu sezonu, osvojivši brojne medalje na Školskom prvenstvu Srbije u Pančevu, a u nedelju na Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i nade u Inđiji.

Za dve nedelje karatisti Hajduka nastupaju na Prvenstvu Srbije u Kragujevcu, na kojem se očekuju potvrda dobre forme, a posebno u ekipnom takmičenju.

U subotu 9. marta u Pančevu je održano Školsko prvenstvo Srbije na kome je Karate Klub “Hajduk” nastupio sa četiri takmičara: Veselinović Dušan, Đikić Aleksandra, Seratlić Natalija, Rajić Milica.

Najviše se istakla takmičarka Natalija Seratlić koja je nastupila u kategoriji I-II razred srednje škole, -54kg i osvojila je treće mesto i bronzanu medalju.

U nedelju, 10. marta u Inđiji je održano Prvenstvo Vojvodine za poletarce, pionire i nade. Hajduci su ostvarili sjajne rezultate i to posebno u ekipnoj konkurenciji gde su od četiri njihove ekipe koje su nastupile, osvojili čak tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Trener KK “Hajduk” Kula, Nikola Greber, kaže da ga najviše raduje forma koju su takmičari pokazali uoči Prvenstva Srbije , jer su svi karatisti KK “Hajduk” Kula ostvarili plasman na Državnu smotru. Prema njegovim rečima, na Prvenstvu Vojvodine se najviše istakla takmičarka Matea Kalmar (nade +54kg) koja je osvojila zlatne medalje i u pojedinačnoj i u ekipnoj konkurenciji na vrlo ubedljiv način.