
Foto: Pixabay
Meso sjedinite sa jajetom, pa dodajte sitno iseckani crni i izgnječen beli luk, sodu bikarbonu, so, biber i biljni začin.
Ostavite da odstoji 20 minuta, pa od smese oblikujte loptice i uvaljajte svaku u prezle. Stavite ćufte da se prže u zagrejanom ulju. Pred kraj prženja nalijte sok od paradajza, pa ostavite da se ćufte krčkaju na tihoj vatri desetak minuta.
Potrebno je:
500 g mlevenog mesa
5 čenova belog luka
glavica crnog luka
jaje
3 kašike prezli
2 dl soka od paradajza
so, biber
suvi biljni začin
peršun
kašičica sode bikarbone
Related
O nama
VojvodinaINFO je portal informativnog tipa, sa vestima prvenstveno sa područja lokalnih sredina sa područja AP Vojvodine, bitnijih vesti iz Srbije i Regiona. Naši posetioci mogu da se informišu o raznim dešavanjima iz svojih lokalnih sredina na jednom mestu i bitnijih vesti o funkcionisanju državne i lokalne uprave na teritoriji AP Vojvodine. Kategorije koje mi želimo da približimo građanima sa teritorije AP Vojvodine su prvenstveno dešavanja iz oblasti kulture, sporta, društva, privrede, turizma, lokalnih servisnih informacija, politike i mnogo toga drugog. Naš cilj je da zbližimo sve građane i da promovišemo multikulturalnost i sačuvamo tradiciju u ova nova vremena.
Poslednje
-
Ubio bivšu partnerku u Lidlu!
28/03/2023 -
Kod žene u Šidu pronađeno oružje
28/03/2023