RECEPT: Kajgana mafini za 20 minuta

egg
Photo by Morgane Perraud on Unsplash
Oglas

Odličan predlog za doručak za koji će vam trebati manje od pola sata.

Olakšavajuća okolnost je što sve sastojke imate kod kuće, pa ne morate ni do radnje da idete kako biste napravili ukusan obrok. Nemojte da preskačete doručak jer je to najbitniji obrok, a poslužite sa parčetom hleba i domaćim jogurtom.

Sastojci:

6 jaja
1/2 crnog luka
1 viršla
4 kašike mleka
mladi luk
1/2 šolje tvrdog sira


Priprema:

Crni luk, viršlu, mladi luk iseckajte. Crni luk i viršlu kratko propržite. Jaja posolite i pobiberite, pa umutite. Dodajte mleko i promešajte. Kalup za mafine nauljite, pa sipajte proprženi crni luk i viršle po dnu. Preko stavite mladi luk, pa sipajte jaja i pospite rendanim sirom. Pecite na 180°C oko 20 minuta.

Izvor: Stvar ukusa

android aplikacija
Previous articleKompletna rekonstrukcija SC Jezero u Kikindi
Next articleSREM: Teška nezgoda na auto-putu (VIDEO)