RAZVODI SE OD MUŽA ZATO ŠTO JE NIJE VARAO

Kako saznajemo od našeg dopisnika iz Bačke, izvesna Monika iz mesta Novi Žednik kod Subotice rastaje se od svog muža Ilije, a razlog za to je pomalo neverovatan!

Ova mlada dama (30) kaže da je proživela 9 godina „pakla“ sa njenim tri godine starijim suprugom jer on za to vreme nije ni pomislio na prevaru, kamoli nešto preduzeo po tom pitanju. Kako dalje navodi ovaj brižni muž za devet godina njihovog braka nikada na nju nije povisio ton, pretio, ili pokazivao da je sklon nasilju, ispao je pravi mlakonja.

Monika je svako veče kada muž spava uzimala njegov telefon, pregledala pozive, poruke, u njima nije ništa nalazila, što joj je probudilo sumnju da je Ilija samo veoma vešt spletkaroš i dobro krije svoje tragove. Takodje jedno veče kada je muž ostao do kasno na poslu ona je u 23h banula kod njega u kancelariju, zatekla samo muškarce i već tada počela da razmišlja o razvodu. Kap koja je prelila času i ono što joj je najteže padalo su trenuci kada je išla u provode sa drugaricama. Jedna se hvalila kao joj je muž švalerčina i vara je na sve strane, druga kako ima muža boksera od kog redovno dobije batine ili barem žestoke pretnje, treća kako je njen suprug uradio neku bankarsku proneveru pa se nalazi na višegodisnjoj robiji a njeno „muško đubre“ glumi gospodina savršenog…

Nije mogla više da trpi torturu, Monika je presavila tabak i u tužila Iliju u nadi da će dobiti svu
njegovu imovinu i imovinu njegovih predaka i poželela da ni jedna devojka nikada ne proživi ovakav pakao kakav se njoj dogodio!

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim
likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to
je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.