RAZBIJENO LEGLO PROSTITUCIJE: Devojke iz Srbije zatečene za šipkom!

Printskrin SrpskaInfo

U policijskoj akciji „Dolar“ policija je otkrila da se u hotelu u Banjaluci organizovala prostitucija. Tokom racije uhapšeno je 11 osoba, među kojima se nalaze i četiri devojke iz Srbije.

Policija je sinoć upala u striptiz bar u sklopu jednog banjalučkog hotela. U tom trenutku sve je stalo, a striptizete su prestale sa igrom.

U toku ove akcije uhapšeno je 11 osoba, među kojima su i šest devojaka, koje su radile kao plesačice, od čega su četiri iz Srbije.

Prema prvim saznanjima, četiri Slovenca koja su zatečena na licu mesta, bila su pod uticajem narkotika. Daljim proverama policija je utvrdila da su oni i ranije bili u sukobu sa zakonom.

Među uhapšenima su B.Ć, kod koga je pronađen kokain, A.D. koji je izdržavao kaznu zatvora od tri godine zbog droge, M.F. koji je državljanin Slovenije i BiH koji je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila, dok je M.S. ranije hapšen u Italiji zbog dela povezanih s narkoticima.

Kako je ranije saopšteno, dve od njih su priznale da su za novac pružale seksualne usluge.

Među privedenima je takođe vlasnik objekta L.Ž, kao i osobe iz Banjaluke, Srbije i Slovenije, dok je kod devojaka koje su zatečene pronađeno i oduzeto više novca u gotovini, a za koje se sumnja da su zaradile prostitucijom.

(Mondo/Srpskainfo)