Radnica u Pošti zaražena korona virusom, ulaz u njenu zgradu blokiran?

štrajk
Pošta, Tanjug foto izvor

Nišlijka došla iz Švajcarske, zarazila petoro?

Prema pisanju beogradskog lista, ona je Nišlijka je virus prenela na još osmoro ljudi, a od sedmoro obolelih koliko je bilo evidentirano u sredu, čak pet je bilo u kontaktu sa njom.

Majka tridesetdvogodišnje Nišlijke za koju je utvrđeno da je zaražena virusom korona, kada se iz rodnog Niša vratila u Lugano, gde živi sa suprugom, kaže da njena ćerka ima blaže simptome.

„Pratimo koliko možemo i stanje njenih drugarica iz Beograda sa kojima se ovde videla na jedan dan i kod kojih je takođe potvrđena zaraza. Mene i supruga nisu testirali, ali smo od petka u kućnom karantinu, jer se pretpostavlja da smo i mi zaraženi“, kaže majka.

Ona se sama prijavila čim joj je kćerka javila da je pozitivna na virus korona. Pomalo kašlje, ali nema temperaturu. Ćerka se posle desetak dana provedenih u Nišu vratila u Lugano.

Na koronavirus je testirana i jedna srednjoškolka iz Niša, jer je kod njenih roditelja, koji su bili u kontaktu sa ženom koja radi u Luganu, potvrđena infekcija koronavirusom.

Otac devojčice je primljen na Infektivnu kliniku u Nišu, ćerka će ostati u kućnoj izolaciji u naredne dve nedelje, a njena škola je u međuvremenu dezinfikovana, prenosi RTV.

(RTV)

Nezvanično, radnica Pošte zaražena korona virusom

Novosti nezvanično saznaju da je koronavirus potvrđen kod jedne radnice glavne pošte u Nišu, a da je potom ulaz u njenu zgradu u centru Niša bio blokiran.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, policija je privremeno zabranila ulazak i izlazak iz zgrade gde je radnica pošte živela.

Za još troje radnika pošte, i to u naselju Durlan u Nišu, sumnja se da su zaraženi. Poštu u Knjaževačkoj ulici u sredu su stručnjaci dezinfikovali, a prema nezvaničnim informacijama zaražen je jedan poštar i jedna radnica.

(Novosti)