PUTARI TVRDE DA ĆE PUTEVI BITI PROHODNI AKO NE BUDE SNEGA

Foto: Tanjug / YT Printskrin
Oglas

Proteklih dana bilo je dosta razgovora na temu prohodnosti puteva širom Vojvodine. Usled teških vremenskih uslova „Iriški venac“ je u nekoliko navrata bio zatvoren. To je u mnogome otežalo svakodnevni život mnogih gradjana.

Na sastanku sindikata putara Vojvodine“Grtalica“ bilo je zaista burno u vezi raznih tema. Pričalo se i o stanju opreme, o tome da li je so dovoljno slana i iznet je jedan konačan stav. Putari tvrde da će putevi ukoliko ne bude snežnih padavina biti prohodni cele zime!

Ovaj put neće dozvoliti da ih vreme bez snega iznenadi. Ako zaista prodje duži period bez snežnih padavina putevi će biti prohodni kao da su u pitanju letnji meseci. Ukoliko ipak dodje do novih nanosa snega u narednih mesecima olakšavajuću okolnost
predstavlja dolazak proleća. Kako navode u „Grtalici“ biće mnogo lakše i praktičnije čistiti sneg po lepom i toplom vremenu nego zimi.


Čak i ako se ogradimo satirom i šaljivim komentarima nije daleko od istine da imamo kolaps na međumesnim putevima i lokalnim putevima širom Vojvodine. Za sada trenutna sitaucija je bolja nego jutros, ali nije nikako za pohvalu da su od sinoć do podneva putevi u naseljima i prilazima gradova bili potpuno zatrpani.


p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.

autor: FB LaGalačke vesti

android aplikacija
Previous articleTEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SOMBORU!
Next articleVozači oprez: Sneg otežava saobraćaj na putevima u višim predelima