Prvi strelac debitanta u Srpskoj ligi: Mi smo hit sezone i možemo napraviti veliko iznenađenje

Pixabay

Fudbalska ekipa Studentskog grada pravo je iznenađenje jesenjeg dela lige. Kako stvari stoje, oni vrlo lako mogu ugorziti velike rivale i pretendente na plasman poziciji, a najbolji strelac „Studenata“ i lige govori za naš portal:

Dimitrije Gavrilović bio je dvostruki strelac na poslednjem meču protiv Radničkog iz Obrenovca i tako još jednom dokazao da je pravo osveženje debitantu u Srpskoj ligi.

Kao najbolji strelac lige skromno i isključivo govori o zaslugama celog tima ne ističući sebe kao izdanicu ekipe i kvalitet koji poseduje. Skroman ali i ambiciozan u razogovoru sa našim novinarima otkrio je svoje želje i kako vidi dalji tok takmičenja.

Najprijatnije smo iznenađenje takmičenja, mali je broj onih koji su verovali u ovakav ishod, ali mi imamo dobru ekipu, upravu i trenere te verujem u još bolji nastavak takmičenja. 

Mladi Dimitrije je pravi primer svojim vršnjacima koji svojim zalaganjem, svakodnevnim treniranjem i radom pokazuje da želi da istraje u svojim željama. Kao najveću podršku napominje da je na prvom mestu porodica i drugovi, ali „ćale je ćale“, rekao je Gavrilović u razgovoru za VojvodinaInfo.