PRVI SPOT IZ KAMPANJE „BUDUĆNOST SRBIJE“ Predsednika A.Vučića (VIDEO)

SHARE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak uveče započinje kampanju pod nazivom „Budućnost Srbije“

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je početak kampanje „Budućnost Srbije“ na novim spotom, koji je napravljen upravo za ovu kampanju.

„Budućnost Srbije su fabrike i nova radna mesta, nove škole i vrtići. Bolnice i domovi zdravlja, stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investucije i ekonomski napredak.

To je budućnost za koju se bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić. U kampanji „Budućnost Srbije“, predsednik predstavlja građanima rezultate koji su postignuti u svim delovima napše4 zemlje u prethodnih sedam godina i planove za dalji razvoj.

Mnogo toga dobrog je urađeno, i mnogo toga još može da se uradi, zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas, građane Pčinjskog okruga“, navodi se u spotu.

Pogledajte šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2522522967776745&id=100000571984352

Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno.

Predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno u od 2012. godine do danas.

izvor:ALO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here