Pristupna saobraćajnica za ’’Lidl’’ i ’’Stop shop’’

U mitrovačkom naselju ’’Crvena česma’’ počeli su radovi na asfaltiranju pristupne saobraćajnice za trgovinske objekte ’’Lidl’’ i ’’Stop shop’’.

-Pristupna saobraćajnica koristiće za prilaz objektima ’’Lidl’’ i ’’Stop shop’’, a radovi teku predviđenom dinamikom i biće završeni u skladu sa dogovorom od strane izvođača radova na ovim objektima. Pored pristupne saobraćajnice paralelo se radi na postavljanju pešačke staze od behaton ploča, biciklističke staze, kao i nove javne rasvete i semafora, rekao je za ’’Vojvodina info’’ Miroslav Jokić, načelnik Gradske uprave za opšte poslove i infrastrukturu.

Vrednost radova je 45 miliona dinara iz gradskog budžeta Sremske Mitrovice.

Radovi na izgradnji ’’Lidla’’ ulaze u završnu fazu

Nemački trgovinski lanac ’’Lidl’’ privodi kraju radove na izgradnji trgovinskog objekta od 2.500 kvadratnih metara na parceli bivše Fabrike nameštaja FUDIN ’’1. novembar’’ u Sremskoj Mitrovici.

Pored ’’Lidla’’ i austrijska kompanija ’’M-finans’’ počela je izgradnju savremenog šoping centra ’’Stop shop’’ na 8.000 kvadrata u prvoj fazi, tako da će se na parceli od tri hektara kod mitrovačkog naselja ’’Crvena česma’’ naći dva velika prodajna objekta u kojima će posao naći 250 Mitrovčana.

Planirano je da ’’Lidl’’ otvori svoja vrata za kupce sredinom maja, a austrijski šoping centar u avgustu ove godine.

Predviđa se i izgradnja otvorenog parkinga sa 400 mesta za kupce i ostalih pratećih objekata.

Autor: Narcisa Božić