Prijavite se za besplatne konsultacije sa stručnjacima za vantelesnu oplodnju

Foto: Stock
Oglas

Udruženje Šansa za roditeljstvo organizuje drugi Međunarodni festival vantelesne oplodnje, 12. i 13. oktobra u Beogradu.

Možete se prijaviti za besplatne konsultacije sa najboljim stručnjacima iz ove oblasti.

Udruženja Šansa za roditeljstvo 12. i 13. oktobra u Beogradu organizuje drugi Međunarodni Festival potpomognute oplodnje pod sloganom „Mislite o tome„.

VIše od 50  stručnjaka iz Srbije i Evrope u želji da pomognu parovima, razjasne nejasnoće i odgovore na pitanja, učestvovaće na čak 10 stručnih panel diskusija.

Takođe, održaće besplatne konsultacije za 300 parova iz svih oblasti koje se vezuju za neplodnost i vantelesnu oplodnju.

Na festivalu će biti više od trideset štandova klinika iz zemlje i inostranstva. Zatim, ordinacija, proizvođača lekova, udruženja ali i mnogih drugih. Biće i organizovana laboratorija uživo gde će prisutni moći da zavire u svet laboratorije i stvaranje novog života.

Sandra Jovanović, predsednica Udruženja Šanse za roditeljstvo je istakla da je veoma ponosna što je Udruženje za samo tri godine od osnivanja doprineo pozitivnu promenu.

Rekla je i to d će festival biti najveći događaj posvećen pacijentima i lečenju neplodnosti na Balkanu a i šire, ove godine pod sloganom ‘Mislite o tome’.

Na samom festivalu biće prikazan i film o neplodnosti „Putovanje do bebe“ na kome je udruženje radilo i koji prikazuje istinite borbe parova za bebu, a koji je premijerno prikazan u martu na Konferenciji Evropa u Srbiji – IVF, a svi posetioci će moći da učestvuju i u stvaranju novog Zida nade.

Svi zainteresovani mogu se besplatno akreditovati, zakazati konsultacije i naći više informacija na sajtu Festivala.

Previous articlePobeda za kraj- Orlovi peti na svetu!
Next articleĐorđević napušta kormilo „Orlova“!