Pretukli rođaku, skinuli je golu i vozili U GEPEKU dok ih policija nije zaustavila

Pixabay
U istražnom zatvoru zadržani su 43-godišnjak i 65-godišnjakinja osumnjičeni da su napali njima blisku ženu, tukli je, ponižavali, skinuli golu i vozili u gepeku automobila dok ih policija nije zaustavila kod Rijeke, javlja Index.hr.

Njima je određen pritvor do 30 dana, a terete se za krivična dela protivpravnog oduzimanja slobode, fiičke povrede i nasilje u porodici. Muškarac je osumnjičen i za teško krivično delo protiv polne slobode, a 65-godišnjakinja zbog pretnje.

Tužiteljstvo sumnja da su početkom jula na području Primorsko-goranske županije presreli blisku im 42-godišnju ženu. Fizički su je napali, vređali pogrdnim nazivima, strgli s nje svu odeću i pritom je više puta udarili nanevši joj telesne povrede.

Pretili su daljnjim fizičkim nasiljem i da će objaviti fotografije njenog golog tela, a muškarac je nad njom počinio „kažnjivo delo protiv polne slobode“.

Silom su je ugurali u prtljažnik automobila te je vozili kraće vreme dok ih nije zaustavila policija, stoji u saopštenju županijskog državnog tužilaštva u Rijeci.

 

Autor: index.hr