Pretukli migrante koji su napadali devojke

Ilustracija, Printskrin

Migranti sa Bliskog istoka koji su izašli u jedan popularan klub u Murmansku, na severu Rusije, blizu Norveške granice, počeli su uznemiravati i napadati mlade Ruskinje i kasnije shvatili da nisu u Nemačkoj, nego u Rusiji.

Do problema je došlo kada je Norveška izbacila 50 muškaraca s Bliskog istoka zbog “lošeg ponašanja” i vratili ih u Rusiju, kroz koju su prošli do “zemlje meda i mleka”. Kada su se vratili u Rusiju muškarci su odlučili dase provedu u lokalnoj diskoteci “Gandvik” i, zaboravljajući gde su, odlučili su da napadnu mlade Ruskinje.

Prema komentarima na društvenim mrežama, migranti su pokušali da pobegnu, ali su ih Rusi pronašli i očitali im lekciju. Da nije došao veliki broj policajaca na lice mesta stvari su mogle završiti tragično, prenosi “ThisisEngland”.

Da stvar bude još gora po migrante, policajci koji su stigli na lice mesta nisu pokazali ništa veću toleranciju prema njihovom ponašanju. Iako su savetovali lokalne Ruse da ne linčuju napsnike i oni su im pokazali da se ovde žene ne smeju napadati, prenosi “News.li”.

Kao rezultat incidenta, 18 muškaraca je završilo u bolnici, 33 u pritvoru.