Predsednik Vučić: „Ma kakve ubice Olivera Ivanovića, na fotografiji studenti iz Prokuplja!“

SHARE
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

Kosovska policija objavila je danas fotografiju dva muškarca za koje se kako navode, sumnja da imaju veze sa ubistvom Olivera Ivanovića.

POTRAGA: Kosovska policija objavila slike lica povezanih sa ubistvom Olivera Ivanovića (FOTO)

adsteam seo i izrada web sajta

Nakon održane sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, javnosti se obratio predsednik Vučić koji je demantovao tvrdnje iz Prištine.

„Objavljena je fotografija da su ovo ubice Olivera Ivanovića. To je fotografija iz naše arhive, ali to nisu ubice, to su studenti. To nisu teroristi i ubice. BIA je sve izučila. Reč je o studentima Ivanu Dimitrijeviću i Milošu Radosavljeviću. Jedan je rođen u Kuršumliji,  student u Kosovskoj Mitrovici, trenutno na master studijama. Drugi Miloš Radosavljević iz Prokuplja. On je student Tehničkog fakulteta, boravi u studentkom domu u Kosovskoj Mitrovici“, rekao je predsednik Srbije posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Predsednik Vučić je istakao da su studenti već ispitani i procesuirani od strane naših organa i da su ih doveli roditelji.

„Bili su spremni na punu saradnju. Kada bismo vam rekli od koga je potekla informacija – opet su Srbi prijavljivali Srbe. To vam govori sa koliko neozbiljnosti se tome pristupa. Zato Srbija ozbiljno pristupa ključnim pitanjima, među kojima je i ubistvo Ivanovića“, rekao je Vučić, prenosi portal Mondo.rs.

izvor: Mondo.rs

adsteam seo i izrada web sajta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here