PRAVDA ZA SPONZORUŠE: LOKALNA DAMA U ŠOKU JER JE VODILA LJUBAV U PUNTU

Parking ispred lokalnog mesnog groblja (mesto i opština poznati redakciji)
poznato je „mesto ljubavi“ tj. ljubavnih sastanaka. Tu se gotovo svake večeri održavaju sastanci mlađih, a boga mi i starijih (hvala bogu na afričkoj šljivi) građana koji uživaju u intimnim trenucima sa svojim izabranicima.

Lokalna sponzoruša (ime takodje poznato redakciji) je za vikend na tom mestu doživela izuzetno neprijatnu situaciju. Ona se poverila svojim drugaricama da je u diskoteci upoznala simpatičnog momka u majici Balenciaga (kasnije se ispostavilo poslala mu tetka iz Italije) sa kojim se upustila u ljubavni zanos. Čim su napustili diskoteku momak je pozvao taksi koji ih je odvezao na mesto gde se kako kaže nalazio njegov automobil parkiran isključivo iz razloga njegove trenutne alkoholisanosti.

S obzirom da je bilo kasno, i noć nije mnogo razmišljala već se potpuno prepustila, vodili su ljubav u automobilu.

Razmenili su brojeve da bi već narednog jutra usledio šok! Ni slutila nije da je vodila ljubav u Puntu 1.9jtd, 2001. god,i to sa troje vrata, i svega 60 konja, koji je vidi se čak i na fotografijama truo na pragovima. Postala je predmet podsmeha svojih prijateljica jer kako kažu do tada najlošiji automobili u kom je vodila ljubav je bio Mercedes S 320 CDI 2015. godište!

Tragom informacije smo pozvali mladu damu koja nam je na brzinu rekla: „Ne znam šta da kažem! Nikada mi se to nije desilo, bilo mi je odmah sumnjivo što ne radi grejanje u automobilu… na kraju mi je priznao da auto čak nije bio ni registrovan, i da nije bilo ni goriva! Strašno…“. I jeste, strašno.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
autor: FB LaGalačke vesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here