Potreban antigenski test za posetioce i izlagače na Poljoprivrednom sajmu

traktor
Image by Peter H from Pixabay
Oglas
Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije primaće posetioce uz digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test. Za one koji ne poseduju potrebne dokumente, Novosadski sajam je obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani, navedeno je na sajtu Novosadskog sajma. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

Poštovanje istih protokola – digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, biće obavezni i za izlagače, a Novosadski sajam je i za njih obezbedio brze antigenske testove pod istim uslovima.

Za posetioce (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inostranstva, važiće dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju.

Ono što su organizatori najavili jeste i da će ove godine biti dodeljena nagrada za najbolju sajamsku fotografiju, a nosiće ime po nedavno preminulom fotografu Jaroslavu Papu, preneo je Radio 021.

Sajam će biti održan od 18. do 24. septembra

(ekapija.rs)

android aplikacija
Previous articleČarnok sir koji se godinama proizvodi u Vojvodini
Next articleOtvara se 5G razvojni centar u Srbiji