POTRAGA ZA MOMKOM IZ BAČKE TOPOLE I DALJE TRAJE: Vuk je nestao pre 6 dana posle razgovora sa drugom…

Vuk Čelebić, screenshot nestalisrbija.rs
Oglas

„Pre nego što je otišao poslednja ga je videla naša sestra. Kada se probudila oko 9 sati u utorak ujutru, njega već tada nije bilo. Pomislili smo da će se vratiti, mada nam je bilo čudno da sa sobom nije poneo dokumenta i telefon. Danas je već šesti dan kako ga nema i veoma smo zabrinuti, posebno što nikada do sada na ovaj način nije odlazio od kuće“, priča Vukova sestra Jelena.

Sreo ga je, kaže, jedan dečko kraj lokalnog jezera, koji im se javio kada je video apel za pomoć i porodici prepričao njihov susret.

„Javio nam se dečko koji ga je u utorak ili sredu ujutru sreo kraj našeg lokalnog jezera, kaže da su normalno porazgovarali, a onda je svako otišao svojim putem. To je poslednji i jedini trag koji imamo o njemu, a nema ga šest dana“.

Ovo je rekla Jelena, sestra Vuka Čelebića (33) iz Bačke Topole, koji je nestao 10. decembra u tom gradu, prenosi RTV.

Vuk je tog dana otišao od kuće bez dokumenata, telefona i ključeva. Nestanak je odmah prijavljen, a do sada se nije pojavila nijedna informacija koja bi mogla da odgonetne šta se sa njim dogodilo.

„Taj dečko nije mogao tačno da nam kaže da li ga je video u utorak ili sredu, ali je ispričao da su se sreli kod našeg jezera i da su proćaskali o svakodnevnim stvarima. Kazao je da je izgledao normalno, uobičajeno, da nije odavao utisak uznemirenosti. Nakon razmenjenih nekoliko rečenica svako je nastavio svojim putem“, objašnjava Jelena, dodajući da Vuk nije imao nikakvih problema koji bi ga eventualno naveli na odlazak, navodi se na sajtu „Novosti.rs“

Opsežna potraga za Vukom biće organizovana u Bačkoj Topoli, a Vukova porodica moli sve zainteresovane građane koji su u prilici, da dođu i pomognu. Takođe, ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Vuku, javite najbližoj policijskoj stanici.

Podsećanja radi, mladić je u trenutku nestanka na sebi imao plave farmerke, crni duks, crveni prsluk i crne patike, a visok 185 centimetara, ima braon kosu i braon oči.

android aplikacija
Previous articleInstitut bez vode do 14 sati
Next articleMalta PROTERUJE decu iz Srbije?!