POMIRILI SE ŽARE I GOCI: Krajišnici ponovo zapevali zajedno – Ovo je bio razlog svađe

Oglas

Goci Ristić otkrio detalje njegovog i Žaretovog odnosa nakon zajedničkog nastupa u Dragočaju.

Prisjetimo se, krajiški dvojac nekada je nastupao zajedno pod nazivom „Krajišnici Žare i Goci“ i uživao veliku popularnost. Nakon nekog vremena, Žarko Đukić i Goci Ristić, radi nesuglasica, odlučili da krenu odvojenim stazama i otpočnu solo karijere, što je slomilo srca mnogim fanovima popularne krajiške grupe.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Često se narodu godinama pominjalo famozno pomirenje dvojice pevača uz nadu da će se to obistiniti i da će kao nekada skupa zapevati njihove najveće hitove. Izgleda da su ljubitelji zvuka krajiške muzike konačno dočekali i taj momenat.

Žare i Goci su se zajedno popeli na binu i podgrejali atmosferu.

– Ja ne želim da demantujem bilo šta. Ratnih sekira nikad nije ni bilo između mene i Žare. Samo ne radimo zajedno. On trenutno peva sa Krndijom, a ja sa mojim klavijaturistom Rocom. Sinoć smo bili na istoj manifestaciji u Dragočaju gde su pre mene nastupali Žare i Milenko, pa me je domaćin zamolio da otpevamo jednu pesmu zajedno. Žare i Milenko rade odlično i ja im želim sve najbolje, a ja nastavljam sa mojim Rocom. Tako da niti je bilo kakve svađe niti pomirenja – kazao je pevač krajiške muzike.

android aplikacija
Previous articleISPOVEST: „Prijatelj mi je tražio da mu krstim dete, odbio sam zbog liste suludih zahteva“
Next articleNeverovatna scena iznošenja nameštaja nasmejala Srbiju: GOSPOĐE DEŽURAJU DA FOTELJA NE PADNE (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here