Poljoprivrednici proširili blokade – Blokiran deo centra Sombora

Oglas

Ratari, koji već peti dan blokiraju deo centra Novog Sada, proširili su večeras blokadu i na prilaz centru iz Jevrejske ulice na raskrsnici kod Srpskog narodnog pozorišta, a učesnici protesta najavljuju mogućnost da se u ponedeljak pridruže šumadijskim poljoprivrednicima koji planiraju da traktorima dođu u Beograd, javlja FoNet.

Predsednik Inicijative za spas poljoprivrednika Srbije Radoslav Adamović rekao je za Tanjug da su ratari već napravili ustupke i da su danas ponovo poslali mejlom „pročišćene“ zahteve resornom ministarstvu, te da čekaju odgovore, navodi Tanjug.

„Ovo što smo večeras poslali je crvena linija. Ako ovo naiđe na negativan odgovor pojačaćemo naše zahteve i vraćamo se na prethodne zahteve“, rekao je Adamović.


Blokiran deo centra Sombora 

Poljoprivrednici koji su na protestu blokirali su traktorima deo centra Sombora. Traktori su postavljeni na delu Venca vojvode Stepe Stepanovića od skretanja za Parisku ulicu i Staparski put pa sve do kružnog toka kod Beogradske ulice.

Taj deo puta blokiran je sa oko 25 traktora, a blokada je postavljena sinoć.

android aplikacija
Previous article“DIVLJE” ŠLEP SLUŽBE ORDINIRAJU NA SRPSKIM PUTEVIMA Upozorenje vozačima: Lažno se predstave, daju povoljnu ponudu, a onda se sve OKRENE NAOPAČKE!
Next articleZvezda ubedljiva i protiv Voždovca, Kolubara zaustavila Vojvodinu