Policajci sprečili ženu sa detetom u naručju da skoči sa zgrade

policija
Vojvodina Info
Zahvaljujući hrabrim i odlučnim policajcima, Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću, sprečena je tragedija u Leskovcu, kada je jedna ženska osoba, sa petogodišnjim detotom u naručju, htela da izvrši samoubistvo, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić.

Rebić je takođe rekao da su policijski službenici nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu zgrade, na visini od oko 5 metara.

Policajac Nenad Stanković se popeo merdevinama do žene, koja je bila vidno uznemirena, i nakon razgovora uspeo da je ubedi da mu preda dete, a zatim je i njoj pomogao da siđe„, naveo je on.

Direktor policije ističe kako je izuzetno ponosan na hitru i uspešnu reakciju policijskih službenika iz Leskovca, koji su pokazali izuzetnu sposobnost, profesionalnost i hrabrost obavljajući svoje redovne zadatke, prenosi Tanjug.

Mogu da zaključim da je sve više slučajeva u kojima policajci, rizikujući svoj život, spasavaju živote građana. Ministarstvo unutrašnjih poslova prepoznaje i vrednuje takav način rada, a trudićemo se da obezbedimo bolji materijalni položaj i opremu za sve policijske službenike, kako bi još efikasnije i profesionalnije obavljali svoje zadatke„, navodi se u saopštenju MUP Srbije.