Počelo uklanjanje deponije duž Rokovog potoka

SHARE

Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković prisustvovao je akciji čišćenja divlje deponije kod Rokovog potoka u naselju Sadovi koju sprovodi JKP „Čistoća“ Novi Sad zajedno sa JKP „Vodovod i kanalizacija“ i JP „Vode Vojvodine“.

adsteam seo i izrada web sajta

JKP „Čistoća“ godišnje uklanja divlje deponije sa više od 12500 lokacija na teritoriji grada sa prigradskim naseljima. Na dnevnom nivou reč je o 40 do 50 lokacija koje se uklanjaju u dve smene. Naš je cilj da Novi Sad bude najbolje mesto za život svih nas, a to možemo postići jedino svi zajedno“ , rekao je Vladimir Stojković i apelovao na građane da smeće odlažu na mesta koja su planirana za to.

Direktor JKP „Čistoća“ Vladimir Zelenović rekao je da će ova akcija trajati duže od pet dana s obzirom na količinu otpada duž Rokovog potoka, napominjući da je to jedna od većih deponija na teritoriji Grada Novog Sada.

Osim redovnih sezonskih akcija uklanjanja krupnog i kabastog otpada, postavljanjem kontejnera za krupni otpad u svim delovima grada i prigradskim naseljima, JKP „Čistoća“ redovno apeluje na građane da ih pozovu telefonom na broj 0800 021 029 i iznajme kontejner od pet kubika ili da otpad odnesu na Gradsku deponiju, gde je prijem otpada besplatan.

adsteam seo i izrada web sajta