„PLAŠIM SE ZA SVOJ I ŽIVOT DECE“ Žena tvrdi da je videla CRNOG PANTERA, odmah zaključala vrata i prozore

0
11275

Nakon što se cela Srbija digla na noge tražeći famoznog crnog pantera koji je uočen i snimljen kod Banje Junaković 12. novembra, do naše redakcije je stigla nova informacija o ovoj divljoj zveri.

Naime, nakon više snimaka  koji su se pojavili prethodnih dana, a na kojima se sumnja da je crni panter, redakciji našeg portala javila se čitateljka iz Vrbasa, koja je, kako tvrdi, sinoć videla crnog pantera u blizini svoje kuće u naselju Šlajz.

– Bila sam sama u kući sa decom, kad sam začula jak i uporan lavež psa. Pogledala sam kroz prozor da vidim sta se dešava i videla ogromnu crnu mačku, za koju sam sigurna da nije obična mačka, već crni panter – rekla nam je meštanka Vrbasa, koja živi u ulici 29. novembar, koja izlazi na kanal gde je sinoć uočen panter.

 Divlja zver je uočena na novoj lokaciji, u Srbobranu, mestu nadomak Vrbasa gde je panter za kojim se već duže vreme traga uočen juče.

Pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine potvrdila je juče prisustvo crnog pantera između opština Kule i Vrbas, a uočen je na šetalištu „Šlajz“ pored Velikog bačkog kanala u Vrbasu.

Na novoj fotografiji koja osvanula na društvenim mrežama vidi se kako crna mačka slobodno šeta ulicama Srbobrana.