Pijan krenuo u provod tokom policijskog časa

SHARE
pixabay
Iako u drastično manjem broju, i dalje ima nedisciplinovanih Kraljevčana koji neodgovornim ponašanjem krše naredbu o zabrani kretanja posle 17 sati i naredbu o zabrani kretanja lica starijih od 65 godina, ugrožavajući tako i svoje i živote drugih ljudi.
adsteam seo i izrada web sajta

– U utorak uveče imali smo nekoliko slučajeva u kojima građani nisu poštovali takozvani policijski čas. Najdrastičniji primer je da je posle 17 sati u jednom automobilu zatečeno nekoliko osoba od kojih je vozač bio pod dejstvom alkohola. On će tako platiti i kaznu za kršenje naredbe i za vožnju u alkoholisanom stanju. Pa, ako mu se isplati nek uradi to ponovo – kaže dr Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva.

Prema njegovim rečima, velika većina stanovnika grada na Ibru striktno se pridržava svih epidemioloških mera protiv širenja infekcije korona virusom, pišu Novosti.

– U ovakvoj situaciji moramo biti odgovorni, disciplinovani i stroljivi i da slušamo uputstva stručnjaka. To je jedini način da se izborimo sa ovom pošasti – dodao je Terzić.

 

Autor: Novosti

adsteam seo i izrada web sajta