Pevačica Severina priznala da je u sukobu sa srpskim patrijarhom Porfirijem

severina
Severina, Printskrin: index.hr
Oglas

Pevačica Severina Vučković u intervjuu objavljenom na portalu H-Alter optužila je da su je, osim Milana Popovića, psihički zlostavljali i sudije, lekari, radnici Centra za socijalni rad i moćnici koji su, kako navodi, sa Popovićem u Zagrebu zajedno radili na tome da joj se trajno oduzme dete.

Jedan od tih moćnika je, kaže, i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve Porfirije, „Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim“.

„Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigde“, rekla je Severina.

Proteklih nekoliko dana u javnost su procurile priče da je Severina patrijarhu slala preteće poruke te da ju je on zbog toga prijavio hrvatskom Državnom tužilaštvu.

Uskoro je prijava DORH-u demantovana, a mediji su objavili vest da je upravo Aleksandrovo krštenje u pravoslavnoj crkvi razlog njihovog sukoba.

 

IZVOR: B92

Previous articleSremska Mitrovica: Za 24 časa još SEDAM hospitalizovanih zbog virusa COVID19
Next articleSportski novinar priveden: MILANU BOŠKOVIĆU ODREĐENO ZADRŽAVANJE 48 SATI!