Pevač Željko Samardžić zaposlen u POŠTI?! – Na platnom spisku starleta Tijana Ajfon?!

(Edit) Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Jedna za drugom, loše vesti stižu iz srpskih Pošta – prvo se u medijima pod kontrolom vlasti dugo krila informacija da u ovom preduzeću radnici štrajkuju, a odmah zatim javnost se podigla posle objave da su brojni pevači, glumci i druge estradne ličnosti poput Željka Samardžića ili Tijane Ajfon bili na platnom spisku Pošta.

Od jutros iz Pošta stižu vesti o suspenziji radnika koji štrajkuju.

Štrajk u JP „Pošta Srbije“ koji je počeo 2. decembra se nastavlja, a situacija se u pojednim mestima u Srbiji zaoštrava zbog brojnih izveštaja o pritiscima na zaposlene. Radnici u Zrenjaninu su od jutros ispred svoje zgrade, jer su im izdate suspenzije rada u trajanju od tri meseca.

Резултат слика за zeljko samardzic

„Mi nismo preuzeli rešenja, ne smemo da budemo u radnim prostorijama i nalazimo se u dvorištu zgrade, mi želimo da radimo i borimo se za naš socijalni status. Problem je što je naš prosek plata ispod republičkog nivoa i već 17 godina nisu povećane plate. Većina kolega je toliko ogorčena da se uopšte ne boji otkaza, a kamoli nekih drugih scenarija“, kaže za Glas Amerike Dragan Grujin iz Zrenjanina. – Izvor: glasamerike.net

Pevač Željko Samardžić u izjavi za MONDO demantuje pisanja na društvenim mrežama da je fiktivno zaposlen u „Pošti Srbije“. „Nesmejale su me sve te priče“, kaže on.

Dok su poštari Srbije u štrajku, na društvenim mrežama pojavile su se tvrdnje da je u Javnom preduzeću „Pošta Srbije“ fiktivno zaposlen određen broj pevača i starleta, koji dobijaju apanažu ali ne rade.

Jedan od tih koji se pominje na društvenim mrežama je i pevač Željko Samardžić, koji je danas održao konferenciju za novinare povodom svog koncerta 23. decembra u Centru „Sava“, koji je nazvao „25 godina ljubavi iz Beograda“.

INTERVJU SA PEVAČEM I ŠTA JE ON IMAO DA KAŽE NA OVE TVRDNJE, POGLEDAJTE OVDE