Pevač priznao da je prevario hrvatsku glumicu sa prsatom Alex! / FOTO

Printskrin - Izvor: Telegraf.rs

Glumica Doris Pinčić i pevač Boris Rogoznica, koji imaju dvoje dece, razveli su se nedavno i izenadili javnost.

Boris je sada priznao da je tokom braka imao aferu sa kantautorkom Aleks Ognjenom (36), zbog čega je i došlo do razvoda.

Aleks Ognjena je poznata široj javnosti kao „zagrebačka domina“, a bavi se i tetoviranjem.

Famozna Aleks;

View this post on Instagram

HUMANITARNA AKCIJA: Pošto mi je propisano strogo mirovanje (nije rečeno na koji točno način 🤓) ne mogu obilaziti dječje domove i teško mi je organizirati nešto vezano za njih jer nemam mogućnost dostave i ne smijem voziti 🚗🚛. No odlučila sam u međuvremenu pomoći beskućnicima i ljudima teškog socijalnog statusa (provjereno) pa nam je tako prva na redu jedna samohrana majka koja bi trebala uskoro roditi 🤰🤱, a nema čime kupiti stvari za bebu👩‍👦👶🏼🥰. Smještaj joj je osiguran, ali bi dobro došle stvari poput ▫️kolica, ▫️pelena, ▫️robice za novorođenče,▫️ vlažnih maramica,▫️ dudica itd. Osim za nju i dalje se skupljaju stvari za beskućnike dakle ▫️konzervirana hrana koja se ne može pokvariti i ne mora se skladištiti u frižideru,▫️ vitamini, ▫️stvari za osobnu higijenu itd. ⚠️ Za primopredaju donacija molim da se javite Andrei (tagirana na slici) uz napomenu za koga donirate. ❤❤❤❤❤ Hvala svima i ne zaboravite, njima je pomoć potrebna cijelu godinu, a ne samo za Božić. #volontiranje #samohranamajka #beba #dijete #humanitarna #humanitarnaakcija #beskucnici #prioriteti #pomoc #empatija #ljubav #love #empathy #singleparent #mother #youngmother #hathor #alexognjena #strogomirovanje

A post shared by Alex Ognjena 🎶🖌🏩 (@alexognjena) on

Razmenjivali su vruće poruke, naveo je porta 24sata.hr, a afera je navodno trajala od 2016. do sredine jeseni 2019. godine.

Podsetimo, Doris i Boris objavili su da se razvode sredinom juna. Imaju dvoje dece, sina Donata i ćerku Gitu, a glumica još od februara nije nosila burmu, što su primetili njeni fanovi.

Vezu su započeli 2011. godine, a 2013. su se venčali u Zadru, odakle su oboje.

Živeli su u Zagrebu, a prošle godine kupili su kuću u predgrađu Zagreba.

I Doris;

View this post on Instagram

Nekad je genijalno biti suvozač i učiti npr.dok te voze 🙈😎 Šalim se ali nešto vam želim i reći i zato pažljivo čitajte 😉 Znam koliko mladih prati ovaj profil pa evo nečeg za sve njih i za sve one koji se tako osjećaju.. 😊 1.Vjerujte u sebe, radite stvari srcem i nemojte se bojati nikoga i nicega. 2. Radite i trudite se i onda kad vam se cini da nitko ne vjeruje u vas osim vas samih (i vjerojatno mame jer mame uvijek vjeruju 😉) 3.Obrazujte se molim vas. Ulažite u svoje znanje, razvijajte svoje vještine. Nije uvijek poanta u fakultetu, ali je uvijek poanta u tome da napredujemo, da se i onda kad mislimo da smo negdje stigli i nesto naučili nastavimo obrazovati. Jedna od najboljih odluka u mom životu bila je ona da prije dvije godine upišem diplomski studij na @bernays_uc ✌️. Da se razumijemo, to vrlo često nije lako.. Djeca, posao, život.. Treba žrtvovati kave, opuštanja, uživanja ali osjećaj da napreduješ, da ulažeš u sebe na pravi način je nezamjenjiv vjerujte mi. U redu je uredjivati vanjštinu, ali baviti se svojom nutrinom je najviše što možete učiniti i za vanjštinu i za sve koje volite. I nema toga ko vam to može uzeti, a to je možda i najslađi dio priče .😊 I zato.. Krenite, rastite, cvitajte 😘

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on