Pet horora koji će vam zalediti krv u žilama (VIDEO)

screenshot youtube

Za sve one koji „slave“ Noć Veštica ili jednostavno uživaju u horor filmova. Lista od pet horora (novijeg datuma) koji lede krv u žilama.

The Golem (2019) – Smrtonosna bolest hara zemljom, a misija jedne žene je spasiti članove svoje zajednice od stranih osvajača. Kako bi ih osigurala, zatraži pomoć bića iz legende, ali entitet koji prizove pokaže se kao daleko veća pretnja.

Deliver Us From Evil (2014) – priča o policajcu koji istražuje seriju uznemirujućih zločina dok se istovremeno bori protiv ličnih problema.

Oculus (2014) – „The Haunting of Hill House“ je jedna od najboljih horor serija svih vremena. Ukoliko vam se svidela, vreme je da proverite pomalo zanemareni film istog reditelja. Film prati priču o klincima koji pokušavaju dokazati da je staro ogledalo prokleto.

Goodnight Mommy (Ich seh, ich seh) (2015) – Dva devetogodišnja blizanca čekaju povratak svoje majke koja se vraća s estetske operacije. Međutim, odmah po povratku zavojima omotana majka ne ponaša se kao inače i klinci počinju sumnjati da se ipak ne radi o njihovoj majci.

Terriefier (2017) – Ako vas je nastavak filma „It“ razočarao vreme je da se pozabavite pričom o manijakalnom klovnu koji teroriše tri mlade žene tokom Noći veštica, a nastradaće i svi koji mu se nađu na putu.

izvor: Index.hr