Pastor se pred 45.000 ljudi obratio predsedniku: „Srbija je domovina Mađara“

Predsednik Skupštine AP Vojvodine i lider SVM Ištvan Pastor poručio je večeras u Novom Sadu da je „Srbija domovina vojvođanskih Mađara“ i da je ponosan na svoj narod što je veran otadžbini i spreman da uloži napore zarad opšteg dobra.

Ponosan sam na svoj mali narod što je veran otadžbini, spreman da podnese teret, uloži napor. Stalo nam je da Srbija napreduje, da bude normalna, prosperitetna država u kojoj imamo buducnost za sebe i svoje unuke“, rekao je Pastor na skupu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

„Dovešćemo značajne investicije u vaša mesta! Ne zaboravite da ovde u Novom Sadu nije bilo fabrike 40,45 godina. Sada smo otvorili 2 fabrike, jedna od njih zaposlila je 5.000 ljudi!“

Pored Predsednika Države prisutnim građanima se obratio i Prvi Podpredsednik Vlade RS Ivica Dačić, Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović, Gradolančelnik Novog Sada Miloš Vučević i pevač grupe Garavi Sokak

„Nalazili smo se pred bankrotom. Odluka Aleksandra Vučića da se preduzmu nepopularne mere dovele su da imamo privredni rast i stabilne finansije, što je garancija za budućnost! A to nije bilo lako!“ To je bio korak napred, 3 koraka napred – kazao je Dačić.