PAKLENI SASTANAK – Napravio zamku ŽENINOM „LJUBAVNIKU“: Poslao mu „vrući“ SMS, a onda ga dočekao

Pixabay

Prave filmske scene odvijale su se prošlog vikenda u dolini Neretve. Iako je dosta elemenata podsećalo na zaplet iz nekog od filmskih dela Kventina Tarantina, okončano je puno miroljubivije, bez žrtava i krvi do kolena.

Glavni junak pojaviće se na sceni nešto kasnije, priprema terena je bila ključna. A nju je maestralno odradio sredovečni suprug, nekad rukometaš kao i većina njegove generacije na ovom prostorima, danas miran porodičan čovek.

Ali korona već neko vreme traje, dosada i manjak društvenih aktivnosti traju, a kako su kazali neki od sagovornika dobro upoznatih sa situacijom, „besposlen mozak je đavolje igralište“. Tako je muž, recimo da ima 50 godina, već neko vreme sumnjao u vernost nekoliko godina mlađe supruge.

SMS je poslao sa ženinog mobilnog 

Čini se i da je otprilike imao neku viziju ko bi mogao biti potencijalni ljubavnik supruge – ali, hteo je da bude siguran pa je napravio „inspekciju“ ženinog mobilnog telefona iskoristivši, kako se to fino kaže, njenu nepažnju.

Poslao je SMS liku na kojeg je imao pik, inače vlasniku kafića iz jednog od obližnjih mesta, a u poruci (sa supruginog broja dakle) mu je obećao nezaboravno veče punu vrućeg sek**!

Sve je postalo jasno nedugo potom, za dobar provod očigledno super zainteresovani vlasnik lokala (inače takođe porodičan čovek), koju godinu stariji od „suparnika“, dojurio je do porodične kuće svoje „stare“ ljubavi. Navodno su bili u vezi pre 20-ak godina, što je i bio okidač sumnje u vernost.

Na njegov šok, dočekao ga je 50-godišnjak, naoružan pištoljem! Iako je sve bilo jasno vlasniku kafića, 50-godišnjak je, držeći ga na nišanu, istresao sve što ga je mučilo:

Šta je jeba**!? Mislio si jeba** moju ženu!? Sad ćeš se skinut, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gde si i zašto si tu!„, deo je tirade upućene prema nesuđenom ljubavniku, kojeg je potom „domaćin“ naterao da popije prozirnu tečnost.

Uverio ga je da je u pitanju cidokor! Da li od bezbojne tečnosti ili od straha, muškarac se onesvestio.

„Spasila“ ga je Hitna pomoć koja je pristigla na intervenciju jer ga je tako bez svesti 50-godišnjak izbacio na ulicu. Kako se ustanovilo, ipak nije bio u pitanju otrov.

Muž dobio zabranu prilaska ljubavniku

Dok je ovaj dolazio sebi, (pre)sumnjičavi muž mu je izbušio gume na automobilu.

Policijski deo je delomično gotov: 50-godišnjak je prijavljen te pušten na slobodu uz meru opreza – ne sme se približavati žrtvi, dakle vlasniku kafića i glavnom „osumnjičenom“ za ulogu ljubavnika.

(Mondo/24sata.hr)